Småkage blandinger

Du kender Chefkonditor og forfatter Torben Bang fra bagebøgerne ’Cakenhagen’ og ’Slotskager’ eller fra hans Afternoon Tea serveringer.

Nu kan du opleve hans kreationer helt nybagte og direkte fra din egen ovn.

Bag dine egne Danish Butter Cookies, Crispy Afternoon Cookies eller Double Chocolate Cookies med blot en smule hjælp fra Chefkonditor Torben Bang.

Se inspirations videoer på WWW.BANGSOPSKRIFTER.DK

INGREDIENSER

Crispy Afternoon Cookies:
Hvedemel, Sukker, Brun farin, 2.5% Krydderiblanding (Kanel, Nelliker, Ingefær, Orange skal, Allehånde), Hævemiddel (E500).

Double Chocolate Cookies:
Hvedemel, Sukker, Brun farin, 11% mælkechokolade (sukker, kakaosmør, mælkepulver, kakaomasse, emulgator (soya lecithin), naturlig vanilje aroma)), Kakaopulver, hævemiddel (E500), 1% Havsalt.

Danish Butter Cookies:
Hvedemel
, flormelis, Sukker, Vaniljesukker med vaniljearoma og Vanilje.